TRACeD: Πρόσκληση στο τελικό Συνέδριο του έργου

Με μεγάλη χαρά, σας προσκαλούμε στο Συνέδριο Ολοκλήρωσης του συγχρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση έργου “TRACeD – Αντιμετωπίζοντας την έμφυλη διαδικτυακή βία ενάντια σε κορίτσια και νέες γυναίκες”, με θέμα «Όψεις της έμφυλης διαδικτυακής βίας: Αναγνώριση, Πρόληψη και Αντιμετώπιση», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 στο Ξενοδοχείο Amalia Athens (Λεωφόρος Αμαλίας 10, Αθήνα) και ώρα 10.00  -16.00.

Είναι γεγονός ότι η έμφυλη βία στο διαδίκτυο αποτελεί πρόκληση και σοβαρό σύγχρονο φαινόμενο, το οποίο επηρεάζει κυρίως, όχι όμως αποκλειστικά, γυναίκες και νεαρά κορίτσια. Στόχος του συνεδρίου είναι η ανάδειξη των δράσεων και των αποτελεσμάτων του έργου, καθώς και της πλατφόρμας  TRACeD που δημιουργήθηκε  και λειτουργεί καθημερινά παρέχοντας συμβουλευτική, υποστήριξη, καθώς και πρόσβαση σε χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, σε μία συζήτηση για τους τρόπους πρόληψης της έμφυλης βίας στο διαδίκτυο, την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες και ενδιαφερόμενους φορείς, αλλά και τη χαρτογράφηση αποτελεσματικών στρατηγικών και πολιτικών για την αντιμετώπιση του φαινομένου με τη συμμετοχή αρμόδιων θεσμικών φορέων.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ.