CHILDfront: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Το Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου – Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου (ΚΕΣΔ) υλοποιεί το έργο CHILD Front “Child friendly justice in the Greek and Cypriot courts” (GA 101046589 — CHILD front — JUST-2021-JTRA), το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και υποστηρίζεται από την Εθνική Σχολή Δικαστών και το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελλάδας, και από το Ανώτατο Δικαστήριο της Κύπρου. 

Στο πλαίσιο του ως άνω έργου, το ΚΕΣΔ έχει αναλάβει την ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού καθώς και τη διοργάνωση εκπαιδευτικών δράσεων που απευθύνονται σε δικαστές και εισαγγελείς από την Ελλάδα και την Κύπρο, με αντικείμενο την φιλική προς τα παιδιά δικαιοσύνη.

Το ΚΕΣΔ απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε δικαστικούς λειτουργούς (δικαστές και εισαγγελείς) καθώς και σε νομικούς με εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων και με ειδίκευση σε τουλάχιστόν μία από τις παρακάτω κατευθύνσεις:

  • Αστική δικαιοσύνη
  • Ποινική δικαιοσύνη
  • Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

να υποβάλλουν οικονομική προσφορά για την ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού και την παροχή υπηρεσιών κατάρτισης σε δικαστές και εισαγγελείς. Η αναλυτική περιγραφή του φυσικού αντικειμένου, τα παραδοτέα καθώς και το χρονοδιάγραμμα εργασιών μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά εδώ.

Το ΚΕΣΔ θα επιλέξει έναν εμπειρογνώμονα ανά κατεύθυνση, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την προσφορά τους για μία ή περισσότερες κατευθύνσεις ανάλογα με τον τομέα ειδίκευσής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τις προσφορές τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση assistaccount@cecl.gr, και συγκεκριμένα θα πρέπει να υποβάλλουν τα εξής:

  • Την οικονομική τους προσφορά υπογεγραμμένη από τον ενδιαφερόμενο (για φυσικά πρόσωπα) ή τον νόμιμο εκπρόσωπό τους (για νομικά πρόσωπα). Στην οικονομική προσφορά θα πρέπει να αναγράφονται κατ’ ελάχιστον τα εξής:

α) Στοιχεία προσφέροντα (ονοματεπώνυμο ή επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση, τηλέφωνο, email),

β) η κατεύθυνση για την οποίο υποβάλλεται η προσφορά,

γ) η προσφερόμενη τιμή χωρίς ΦΠΑ αλλά συμπεριλαμβανομένων λοιπών φόρων και κρατήσεων.

  • Βιογραφικό σημείωμα του εκπαιδευτή

Η προθεσμία υποβολής οικονομικών προσφορών λήγει στις 15/06/2023Παράταση υποβολής μέχρι 22/06/2023.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση assistaccount@cecl.gr.