18 Μαρτίου 2020: Οι Αλλαγές στο ΓΕΜΗ με το Ν. 4635/2019

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
ΛΟΓΩ ΛΗΨΗΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Οι Αλλαγές στο ΓΕΜΗ με το Ν. 4635/2019», στις 18/03/2020, ημέρα Τετάρτη, και ώρες 16:00-21:00.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε νομικούς, δικηγόρους, στελέχη εμπορικών εταιρειών, δικηγορικών γραφείων & δικηγορικών εταιρειών, λογιστές κλπ.

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση με το νέο νομοθετικό πλαίσιο (Ν. 4635/2019) για το ΓΕΜΗ, τη λειτουργία του, τη δημοσιότητα των εταιρικών πράξεων, στοιχείων και δηλώσεων και τον έλεγχο αυτής καθώς και την σύγκριση του πλαισίου αυτού με το προηγούμενο νομοθετικό πλαίσιο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

1.Σκοπός ΓΕΜΗ – Γενικά χαρακτηριστικά
2.Συγκριτική επισκόπηση του προηγούμενου νομοθετικού πλαισίου
3. Υπόχρεοι Εγγραφής στο ΓΕΜΗ & Εποπτεία ΓΕΜΗ
4.Στοιχεία προς καταχώριση των Υπόχρεων Εγγραφής
5.Διαδικασία Προέγκρισης, Καταχώρισης και Δημοσίευσης
6.Έννομη Προστασία

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Φώτιος Α. Κωτσής

Ο Φώτης Κωτσής είναι Δικηγόρος Αθηνών (παρ’ Αρείω Πάγω), Εταίρος της Δικηγορικής Εταιρείας Μωράτης-Πασσάς και Σύμβουλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Υπήρξε ιδρυτικός Πρόεδρος του «Αθηναϊκού Κέντρου Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – Προμηθέας». Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων στο εμπορικό δίκαιο (University of Bristol – UK) και, στο αστικό δίκαιο (Πανεπιστήμιο Αθηνών). Έχει διδάξει “Business Law” σε αγγλόφωνα μεταπτυχιακά προγράμματα του αμερικανικού Πανεπιστημίου “City University of Washington” και του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (πρ. ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ) και αρθρογραφεί κατά καιρούς σε νομικά περιοδικά.

Παρακαλούμε δείτε τη συνημμένη ανακοίνωση του σεμιναρίου για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής και τις σχετικές προθεσμίες.

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε συμπληρώστε και αποστείλετε τη συνημμένη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο  seminars@cecl.gr. Παρακαλείσθε για την έγκαιρη αίτηση συμμετοχής σας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για περισσότερες πληροφορίες επί του σεμιναρίου επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2103623506, ώρες 09:30-17:30, ή αποστείλατε e-mail στο  seminars@cecl.gr.